Corona regels 14-10-2020 (2)

Corona regels 14-10-2020 (2)

Beste allemaal,
Met ingang van 14 oktober jl. zijn de corona regels weer landelijk aangepast. Op deze basis hebben we de regels voor de Nevelhorst aangepast.

We zijn van mening, dat als iedereen zich aan deze regels houdt we met onze honden de sport kunnen blijven bedrijven. Ook voor de jonge honden is het belangrijk, dat ze in deze opgroei fase goed begeleid worden door onze instructeurs.

Hierbij onze corona richtlijnen:

Didam 16-10-20

Beste allemaal,
De verscherpte maatregelen inzake Corona welke per 14 oktober 2020 22.00 uur in zijn gegaan, geven ons gelukkig nog de mogelijkheid om met al onze cursussen en trainingen door te gaan. Echter om aan de geldende maatregelen te kunnen voldoen, heeft het bestuur een aantal regels opgesteld. Iedereen heeft zich aan deze clubregels te houden. Het niet naleven van deze regels kan als gevolg hiervan een boete opleveren, maar ook een verbod op verdere trainingen.
 
Daarom:
Wanneer men zich niet aan de regels houdt, zal de toegang tot de training ontzegd worden. Hierop makenwij geen enkele uitzondering!
 
Vormen van groepjes door de instructeur:
Voordat met de les wordt begonnen, zal de betreffende instructeur – indien de groep uit meer dan 4 personen bestaat - de groep verdelen in twee kleine groepjes van hooguit 4 personen. Deze groepjes blijven de gehele les – op minimaal anderhalve meter van elkaar – bij elkaar staan tijdens het wachten op zijn/haar beurt. Ook bij uitleg van een nieuwe oefening door de instructeur blijven we in deze groepjes staan. Er wordt niet gewisseld tijdens de training van groepje. Ook is het niet toegestaan om tijdens het lesuur even bij een ander groepje te gaan staan. In één opslag moet duidelijk zijn, dat iedereen in een groepje van niet meer dan 4 personen staat. Tijdens het sporten is er – naast de instructeur – niet meer dan 1 persoon op het parcours/de baan aanwezig. Alleen wanneer je aan de beurt bent, mag je op het parcours/de baan aanwezig zijn. Parcours verkennen maximaal per 4 personen op afstand van 1.50 mtr.
 
Voor de gehoorzaamheid geldt:
Oefeningen die gezamenlijk uitgevoerd worden, worden hooguit in een groepje van 4 uitgevoerd en op minimaal anderhalve meter afstand van elkaar.
 
Opbouwen/afbreken sporten:
Daar de verplichte anderhalve meter afstand tussen personen tijdens het opbouwen en afbreken niet gegarandeerd kan worden, stellen we het dragen van een mondkapje verplicht van start opbouwen tot het parcours staat. En van start afbreken totdat de toestellen in het hok staan.
 
Overig:
Na de training direct het veld verlaten is niet meer nodig. Zorg er echter wel voor, zolang je op het veld of op het parkeerterrein bent, dat je ook dan met niet meer dan 4 mensen – op minimaal anderhalve meter afstand – bij elkaar staat om bijvoorbeeld iets te bespreken of even een praatje te maken.
 
De volgende regels blijven uiteraard ook nog van kracht:
- Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid , keelpijn, hoesten of verhoging, niet komen. Daarnaast ook niet als er iemand binnen het gezin verkoudheidsklachten, koorts (> 38 C) en/of benauwdheid heeft waarbij het advies van de overheid is om als gehele gezin thuis te blijven dit op te volgen. Meld je op tijd af bij je instructeur!
- Zet jullie auto’s zover mogelijk uit elkaar, zodat je 1,5 meter bij elkaar vandaan kunt blijven. We hebben aparte in- en uitgangen. Maak voor het betreden van het veld gebruik van de aangewezen ingang. Zorg ervoor dat je bij het betreden van het veld 1,5 meter afstand houdt van de andere personen die het veld betreden.
- Nies of hoest in je elleboog.
- Ga voor je van huis gaat nog naar het toilet, alleen in geval van nood kun je gebruik maken van het toilet volgens de daarvoor opgestelde regels.
- De kantine blijft gesloten.
- Er mag geen publiek op het veld aanwezig zijn. Chauffeurs blijven in of bij de auto.
 
Voor vragen bel, app of mail: Ben Denekamp Tel.: 06-53731589 Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.