INSTRUCTEUR JUNIOR AGILITY

INSTRUCTEUR JUNIOR AGILITY

In onderstaand stelt Gisèle zichzelf voor:

Mijn naam is Gisèle Kdise (Gigi mag ook) en wij hebben 3 honden, twee kooikerhondjes, Holly en Lily en een sheltie, Sabby.

Sinds 2000 beoefen ik agility (toen heette dat nog behendigheid), eerst met mijn eerste kooikerhondje Daisy, waarmee ik laat gestart ben binnen de wedstrijdsport en klasse B oftewel graad 2 heb gelopen, met mijn tweede kooikerhondje Holly vele jaren in klasse C oftewel graad 3 gelopen met als hoogtepunt in Emmendingen Duitsland (Masters Agility Cup) waar ik de 5e plaats allround medium heb behaald. Ons derde kooikerhondje Lily kan super goed lopen, maar heeft helaas ‘toneelvrees’ op wedstijden en onze sheltie Sabby is net begonnen met wedstrijd lopen. Ik train met Lily en Sabby bij onze vereniging en in Duitsland.

Onze dochters, Quinty en Naima hebben met veel plezier beiden agilitywedstrijden gelopen, begonnen met Holly en daarna met ervaren leenhonden die hen zijn aangeboden met mooie resultaten, naast enorm veel plezier en contact met andere jeugdige sporters. Quinty mag zichzelf Nederlands Kampioen Junioren klasse medium noemen. Quinty heeft ook twee maal mee mogen doen met de European Open Junior Agility en wat waren dat mooie evenementen, wat een goede sfeer en wat een sportiviteit onderling.

Mijn affiniteit met lesgeven, coachen en jeugd ligt eigenlijk al in de door mij gekozen opleidingen en beroepen. Ik ben docent en heb met name in het speciaal onderwijs gewerkt, daarnaast ben ik therapeut en paardencoach.

Ik heb lesgegeven bij diverse andere hondenverenigingen, te weten: puppycursus, Gehoorzame Hond, Jonge Honden, Gedrag & Gehoorzaamheid en met name Agility. Door een fulltime baan, gezin en hobby’s heb ik hier geen tijd meer voor gehad, waar nu verandering in is gekomen en ik het leuk vind mijn talenten en enthousiasme te kunnen delen.

Ik hoop van harte dat er veel jeugd zal zijn die met een eigen hond of een leenhond de juniorentrainingen komt volgen bij onze geweldige club HSV De Nevelhorst. Hopelijk tot ziens!

Gisèle Kdise