DOGSURVIVAL 2020 (AFGELAST I.V.M. CORONA)

Op mei 17, 2020
Gezien: 273

De dogsurvival Nevelhorst is een wedstrijd verdeeld in twee  verschillende klassen en een klasse voor de vrijwilligers, waarbij handler en hond een parcours van 5km moeten volbrengen met daarop 15 verschillende hindernissen. De wedstrijd is op zondag 17 mei 2020.

De verschillende klassen:

Atleet: M/V vanaf 16 jaar. In de atleten klasse gaat het om de snellere deelnemers en honden. Ze starten in de ochtend en zullen het parcours zoveel mogelijk rennend afleggen. Er zullen prijzen zijn voor de snelste deelnemers (mannen en vrouwen)

Recreanten: M/V vanaf 16 jaar. In de recreanten klasse gaat het om de lol die je hebt samen met je hond. Je mag het parcours zowel lopend als rennend afleggen. Het kan zo zijn dat er hier en daar oponthoud is bij een hindernis. Er zijn in deze klasse ook prijzen.

Vrijwilliger: Je stelt je een dag deel of de gehele dag ter beschikking van de Dogsurvival. Je helpt bij hindernissen, in de keuken, bij het parkeren of ergens op het veld. Als alle recreanten zijn geweest kun je "gratis" een rondje lopen/rennen over het parcours. Het zogenaamde "Nevelhorstrondje". Ook in deze klasse zal er een prijs worden uitgereikt.

Aanmelden als deelnemer: 
U kunt zich inschrijven  

Aanmelden als vrijwilliger: 
(wel vermelden of je mee wilt lopen (Nevelhorstrondje)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.